• DOLAR 32.324
  • EURO 35.14
  • ALTIN 2298.099
  • ...
SON DAKİKA
FÜSEM Eğitim Semineri Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Elazığ Fırat Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. M. Said Berilgen yaptığı konuşmada Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkeziyle birlikte bir çalışma başlattıklarını belirtti.

F.Ü Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. M. Said Berilgen, tüm idari personellerinin bir kurs dahilinde sertifikalandırmak üzere bir eğitime tabi tuttuklarını söyleyerek, \"Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi`nin teknolojik olarak takip ettiği yenileme süreci ve öğretim üyelerinin çalışmalarındaki olan bilimsel aktivitelerini takiplerinin yanında personellerinin kendisini geliştirilmesi, sunulan hizmetin kalitesinin arttırılması ve kişisel gelişimlerinin kendi hayatları boyunca kullanacakları birtakım değerlerine kazanmaları amacıyla Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezlerimizle birlikte bir çalışma başlattık. Tüm personellerimizi, hemşirelerimizi, hasta bakıcılarımızı ve tüm idari personellerimizi bir kurs dahilinde sertifikalandırmak üzere bir eğitime tabi tutuyoruz\" şeklinde konuştu.


F.Ü Rektörü Kutbettin Demirdağ ise Fırat Üniversitesi`nin her konuda olduğu gibi eğitim konusuna da önem verdiğini belirterek, \"Başta idari personellerimiz olmak üzere tüm personellerimize kişisel gelişimini tamamlamak ve daha iyi bir hizmet verebilmek için Sürekli Eğitim Merkeziyle birlikte Eğitim Fakültemizin değerli Öğretim üyelerimizin katkılarıyla bir kurs düzenlendi. Bu kursun bir kısmı uygulamalı olarak bir kısmı ise teorik pratik olarak eğitim verilmektedir. Bu tür eğitimleri kendimizde dahil olmak üzere hem bilgi almak hem de bilgi vermek amacıyla da katılacağız. Bu kursun hizmet alanında da yansıyacağına ve sonuçlarını göreceğimize eminim\" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir