• DOLAR 32.559
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2435.049
  • ...
İslam, zinayı haram kılıyor diye Erbaş hakkında suç duyurusunda bulundular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi, temsili Cuma namazındaki hutbesinde “İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor.” diyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

LGBT'li sapkınlar, ahlaki değerler başta olmak üzere insanları ifsat etmeye yönelik projeleri yaygınlaştırmaya devam ediyor. Hayvani nefsin emri altına giren bu sapkınlar, yabancı örgütlerin kışkırtmasıyla provokatif faaliyetlere imza atıyor.

Müslüman halkın manevi değerlerini hiçe sayarak ahlaksızlığı sıradanlaştırmaya çalışan LGBT'li sapkınlar, tedavisi mümkün bir hastalık olan eşcinselliği, çocuklar arasında yaygınlaştırmak için iğrenç teşviklerde bulunuyor.

Son zamanlarda ABD merkezli dijital ahlaksızlık yayan Netflix’in Ramazan ayının başında yayına sürdüğü ve “Osman” isimli cinsel sapkın karakterin olduğu diziye tepki çığ gibi büyümüştü.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da Ankara Hacı Bayram Camii’nde, temsili Cuma namazını kıldırırken verdiği hutbesinde "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor." demişti.

Bunun üzerine İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi, sapkınların avukatlığına soyunarak Diyanet İşleri Başkanı Erbaş hakkında, sapkın LGBT'lilere yönelik nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Erbaş, İslam'ın eşcinselliği lanetlediğine değinerek, "Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim." ifadelerini kullanmıştı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir