• DOLAR 32.528
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.104
  • ...
Gaziantep’te babası tarafından darp edildiği iddia edilen kız çocuğu öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz hafta cuma günü Şahinbey ilçesinin Güzelvadi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir yıl önce tartıştığı eşi Rukiye Aslan'ı bıçakladığı için cezaevine giren ve tahliyesinin ardından baba evine dönen ve eşindeki 3 çocuğunu alarak yaşamaya başlayan Müslüm Aslan (33), en büyük kızı Ceylan Aslan’ı bilinmeyen bir nedenle döverek darp etti.

Yediği dayağın etkisiyle yere yığılarak hareketsiz kalan Ceylan'ın ölümünden endişe eden Aslan, 155 ihbar hattını arayarak çocuğunu darp ettiğini belirtip, evin adresini verdi. Diğer çocukları Yusuf İlker (7) ile Bünyamin (5) alarak kendisinden boşanmak için dava açan ve baba evinde olan anne Rukiye Aslan'ın Ocaklar Mahallesi’ndeki evine bıraktı.

İhbarın ardından eve giden polis ekipleri, Ceylan’ı kanlar içerisinde görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kanlar içinde kalan küçük kız, eve gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede 5 gündür tedavi gören küçük kız, dün gece yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Küçük kızın cenazesi ise, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan baba ise, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba, çıkarıldığı mahkemede, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından “nitelikli kasten öldürmek” suçundan tutuklandı.

Olay ile ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 16 Nisan’da kızını darp eden baba hakkında soruşturma başlatıldığı hatırlatılarak, “Mağdure C.A, babasının darp etmesi sonucu hastanede tedavisi devam ettiği sırada 21 Nisan’da hayatını kaybetmiş olup, baba M.A. hakkında 16 Nisan’da soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli M.A, 17 Nisan'da gözaltına alınmış ve 18 Nisan'da sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir. Şüphelinin 31 Mayıs 2019'da eşine karşı yaralama suçundan tutuklandığı ve 4 Kasım 2019'da tahliye edildiği tespit edilmiştir.” denildi.  (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir