• DOLAR 32.516
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2494.103
  • ...
Umut Kervanı Vakfı Ramazan ayı yardım çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ramazan ayına sayılı günler kala yardım çalışmalarına başlayan Umut Kervanı, bu kapsamda; İstanbul'un çeşitli ilçelerinde önceden tespit edilen mağdur ve muhtaçlara gıda kolisi ulaştırdı.

Ramazan ayı yardım çalışmaları hakkında İLKHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Umut Kervanı olarak Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini söyledi.

 

"Hayırseverlerimizin bize bağışladıkları zekât, fitre ve sadakaları inşallah fakirlere ulaştıracağız"

Kurtaran, "Çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç alışılmışın dışında bir sıkıntıdır. Bu sene Ramazan ayında özellikle camilerden, teravihlerden mahrum olacağız. Farklı bir Ramazan atmosferi yaşayacağız. Bu zor ve sıkıntılı günlerde Umut Kervanı olarak mağdur ve muhtaç olan ailelerimizin yanında yer alacağız. Onların ihtiyaçlarını gidermek için de elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz. Muhtaç ve fakirlere sahip çıkmak zorundayız. Dolayısıyla bu anlamda işsiz kalan, özellikle yaşlı olan büyüklerimiz evlerinden çıkamıyorlar ve muhtaç durumdalar. Bize her gün yüzlerce kişi yardım için müracaat ediyor. Biz de onlara sahip çıkma adına bu Ramazan ayında elimizden gelen her türlü gayreti sar edeceğiz. Bu konuda hayırseverlerimizin bize bağışladıkları zekât, fitre ve sadakaları inşallah fakirlere ulaştıracağız." dedi.

"Ramazan öncesinde binlerce aileye gıda kolisi ulaştıracağız"

Gerek İstanbul'da gerekse diğer illerde yardım kolilerini hazırladıklarını belirten Kurtaran, "Bizde tespitli olan ihtiyaç sahibi ailelerimize peyderpey yardım ulaştırmaya başladık. Ramazan öncesinde inşallah binlerce ailemize gıda kolisi ulaştırarak Ramazan'da hiç olmazsa sofralarında yemeklerinin olmasını sağlayacağız. Umut Kervanı olarak tekrardan tüm halkımızın, İslam ümmetinin Ramazan ayını tebrik ediyoruz. İnşallah bu Ramazanımız birçok farkındalıklar oluşturmaya, hayırlar getirmesine vesile olmasını, bu hastalığın da bir an önce gitmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz." diye konuştu.

Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca yetim, mağdur ve muhtaçlara gıda kolisi başta olmak üzere birçok kalemde yardım yapmaya devam edecek. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir