• DOLAR 32.378
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2326.038
  • ...
`Seçimleri Alamazsak, Hepimiz İstifa Ederiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
CHP Ankara Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın , Balıkesir `de seçim leri kazanamamaları halinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve kendilerinin istifa edeceğini söyledi.


Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Balıkesir`e gelen ve Partisinin Bandırma ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Günaydın, kendilerinin 2007 yılından itibaren kamuoyu yoklamaları yaptırdığını, yapılan bu kamu oyu yoklamalarının sonuçlarının iyi olduğunu söyledi.

2012 Aralık ayı sonunda Balıkesir ilinde yapılan kamu oyu araştırmalarını değerlendiren Günaydın, "Balıkesir`de alınan sonuçlar iyi. Amacımız sadece seçim kazanmak değil. Balıkesir`i ülkede hak ettiği yere taşımaktır" diyerek, büyük şehir kapsamına alınan ildeki olanakların kır-kent dengesinin sağlanarak her kesime yayılacağını belirtti.

Toplantıda sorulan bir soru üzerine, Balıkesir`de seçimlerin kaybedilmesi halinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dahil yardımcılarının istifa edeceğini de sözlerine ekleyen Günaydın, "Önümüzde 14 ay gibi bir süre var. Siyasette her an her şey değişebiliyor. Amacımız bu süreyi iyi değerlendirmek. Ancak siyaset biliminde kesin olan hiç bir şey yoktur. Yarın ülkeyi etkileyebilecek çok farklı bir şey olur ve siyasal atmosfer tümü ile değişebilir" dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir