• DOLAR 32.602
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2506.638
  • ...
Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İhtiyaç sahibi, aile ve vatandaşlar için sıcak yemek ve çorbanın kaynayacağı aşevi, Şahinbey Belediyesi tarafından 4 bin 244 metrekare inşaat alanı üzerine kuruluyor.

Yeni yapılan aşevi ve deponun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, vatandaşa sunulan ikramların bu aşevinde hazırlanacağını belirtti.

Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak kendi işlettiğimiz aşevlerimiz var. Bunlara bir yenisini daha ekliyoruz. Böylelikle gerek Ramazan ayında yapmış olduğumuz yemekler ve her gün 8 bin 500 kişiye ulaştırmış olduğumuz yemekler burada hazırlanacak. Ayrıca Muharrem ayı boyunca aşure ikramlarda bulunuyoruz. Bunların hepsini burada yapıp, dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız. Şu an inşaatımız devam ediyor. Çalışmaların sonuna doğru yaklaştık. Çok kısa zaman içerisinde aşevimizi tamamlayıp, vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca aşevimizin yanında iki katlı bir depo yapıyoruz. Bu depomuzu da kültür müdürlüğü, sosyal işler müdürlüğü ve belediyemizin diğer birimlerinin ihtiyaç duyduğu depolama alanı olarak kullanmış olacağız. Böylelikle işlerimiz daha da kolaylaşmış olacak.” dedi.  (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir