• DOLAR 32.563
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2434.924
  • ...
Manisa`da Suriyeli Mültecilerin İhtiyaçları Karşılandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Mustazaflar Cemiyeti ve Umut Kapısı Derneği gönüllülerinin Suriyeli mülteciler için ortaklaşa yürüttükleri yardım kampanyası devam ediyor.

 

Manisa`nın Turgutlu ilçesine yerleşen Suriyeli 20 mülteci aileye Mustazaflar Cemiyeti ve Umut Kapısı Derneği gönüllüleri yakacak odun yardımında bulundular.

 

Mustazaflar Cemiyeti gönüllüsü Fahrettin Kaya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilçelerine gelen mültecilere imkanları dahilinde yardımda bulunduklarını ifade etti. Mültecilerin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirten Kaya, \"Bu gün de ailelerimize yakacak odun dağıttık.Ayrıca Belediyemizde ilgili yetkililerle görüşme yaptık bunun neticesinde belediye başkanımız ailelerimizin kömür,odun,tüp gaz ve gıda ihtiyaçlarını karşıladılar. Devlet Hastanesi Baş Hekimliği ile irtibat kuran Belediyemiz ailelerimizin sağlık ve tedavi ihtiyaçlarını da karşılanacağı sözünü aldı. Bu konuda ailelerimizi bilgilendirdik,şuan itibari ile acil olarak küçük çocuğu olan ailelerimizin çocuk bezi ve mama ihtiyaçları var.\"dedi.
(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir