• DOLAR 32.597
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2505.229
  • ...
Adana Büyükşehir Belediyesi`nden Usulsüz İhale İddiasına Yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana Büyükşehir Belediyesinin usulsüz ihale gerçekleştirdiği yönündeki iddialar üzerine Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

 

İddiaların, Adana Büyükşehir Belediyesine yönelik asılsız ve iftira olduğu kaydedilen açıklamada; \"Yerel bir gazetenin 12 Ocak 2013 tarihli sayısında YAPSAN Yapı ve İnşaat Limited Şirketi`nin Büyükşehir Belediyesi`nden trilyonlarca liralık ihale aldığı yönünde asılsız bir iddia ortaya atılmıştır. Gazete haberinde; firmanın AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı`nın dünürüne ait olduğu belirtilmiş ve sanki bu nedenle adı geçen firmaya ayrıcalık yapıldığı izlenimi verilmeye çalışılarak kamuoyu nezdinde Büyükşehir Belediyesi suçluymuş gibi gösterilmeye çalışılmıştır.

 

Söz konusu gazetenin ortaya attığı iddiada adı geçen YAPSAN Yapı İnşaat Limited Şirketi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz`ın göreve geldiği 17 Haziran 2010 tarihinden bugüne kadar Belediyemizden hiçbir ihale almamıştır.\" İfadeleri yer aldı. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir