• DOLAR 32.52
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2418.535
  • ...
Gates: Gelecek yıl sonuna kadar aşı bulunacaktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

YUSUF CAN - HABER YORUM

Basına düşen bir habere göre son günlerde hakkında önemli iddialarda bulunulan Microsoft'un kurucusu ve sahibi Bill Gates şunları söylemiş:

"Microsoft'un kurucusu Bill Gates, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı gelecek yıl sonuna kadar bir aşı bulunacağına ilişkin iyimser olduğunu dile getirdi."

Gates, koronavirüsle mücadeleye destek amacıyla düzenlenen bir etkinlikte ilginç açıklamalarda bulundu.

Bazı kesimlerce "Virüsü çıkarmakla suçlanan Bill Gates'in her fırsatta Koronavirüs ve özellikle 'AŞI' ile ilgili  açıklamalar yapması kamuoyunda onunla ilgili soruların artmasına yol açıyor.

Hatırlanacağı gibi:

1-Bill Gates 2015 yılında bir programda yaptığı açıklamada önümüzdeki yıllarda milyonları öldürecek virüslerin ortaya çıkacağı kehanetinde(!) bulunmuştu. Wuhan'da başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan kovid 19 virüsünden sonra dikkatlerin yöneldiği Bill Gates bu yöndeki açıklamalarına devam ettiği gibi yakın zamanda "koltuk altına çip taktırdığını" ilan ederek virüslerden korunmanın yolu olarak insanlığı çip takmaya teşvik etmişti,

2-"Gates- Melinda Vakfı" 2018 yılında yapmış olduğu ID 2020 dijital kimlik projesi çalışmasını basına tanıtmış ve dijital çağın gelmekte olduğunu söyleyarek herkesin dijital kimlik (ÇİP) takacağını belirtmişti.

3-Son olarak katıldığı bir etkinlikte Bill Gates, “Şu anda desteklediğimiz çok sayıda aşı adayı var. Gelecek yılın sonunda bir tanesinin başarılı olacağı konusunda iyimserim. Bunun dünyadaki herkese ulaştığından emin olmalıyız” diyerek, bulunan aşının sadece ABD’dekileri değil tüm dünyadaki herkesi koruyacağını belirtti.

Tüm bunlar yan yana koyulduğunda Bill Gates hakkındaki soru işaretlerinin daha da arttığı gözleniyor.

Elbette ki şu anda kesin bir şey söylemek zor ama Bill Gates ile DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü) arasındaki ilişkinin de incelikle ele alınması gerekir.

Dünyanın dört bir yanındaki bilim insanları geceli gündüzlü bu virüse karşı bir ilaç , bir aşı bulmak için çalışırken Bill Gates'in "Bİr Bilişimci" olarak kalkıp tarih vermesi biraz ilginç değil mi?

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir