• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
ABD`nin Necis Askerleri Topraklarımızdan Def Edilmelidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Yılbaşı gecesi ABD askerlerini İncirlik Üssü`nde bir camiyi tahrip ettikleri ve Kur`anı Kerimi parçaladıkları yönündeki iddiaların ardından gelen tepkiler çığ gibi büyüyor.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu  tarafından konu ile ilgili yayımlanan basın bildirisinde ABD askerlerinin Müslümanların kutsallarına yönelik çirkin saldırısı sert ifadelerle kınandı.
 
Ümmetin suskunluğu ve yöneticilerinin ihanetinden cesaret alan başta siyonist İsrail ve Amerika olmak üzere İslam düşmanı güçlerin İslam`ın mukaddesatlarına yönelik saldırılarının devam ettiğine dikkat çekilen açıklamada şöyle denildi:
"Ümmetin bağrına bir hançer gibi saplanan üslerden biri olan adana İncirlik Üssü`nde yılbaşı gecesi ABD askerleri 10. Tanker Üs Komutanlığı`nda bulunan caminin içine girerek, ahşap minberi yıkıp, camiyi talan etmişlerdir. Müslüman diyarında yapılan bu alçakça hareket hiçbir şekilde görmezden gelinip örtbas edilecek sıradan bir mesele değildir. Cesaretlerini işbirlikçi yönetimlerden alan bu vahşi din düşmanlarının alçakça hareketlerine son vermeleri Müslüman halkın İslam`a ve mukaddesatlarına yapılan saldırılara karşı yekvucut direnmeleriyle mümkün olacaktır."
 
Açıklamada "Aradan 10 küsur gün geçmesine rağmen Hükümet, stratejik ortağı ve kankası olan Amerika`dan duyduğu korkudan dolayı olaya tepkisiz kalmaya devam etmektedir."denilerek "Bu şekilde davranan hükümet adeta müslümanların sabrını ölçmektedir. Bu saldırı haçlı zihiniyetinin ne ilk ve ne de son saldırısıdır. Amerikan vahşetinin günah galerisine kaydedilen bu menfur saldırı karşısında susan, göz yuman ve sesiz kalan, ABD Dışişleri Bakanı Hıllary Clinton ile çak yapacak kadar samimi pozlar veren yöneticiler de saldırıyı yapan mikrop Amerikalı askerin suçuna ortak olmuşlardır." İfadelerine yer verildi.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu olarak yapılan bu alçakça saldırıyı bir kez daha kınadıklarının belirtildiği açıklamada Müslüman kamuoyu adına şu taleplerde bulunuldu:
"Bu saldırı dolayısıyla derhal ABD`le olan diplomatik ilişkiler gözden geçirilmelidir.
-Saldırıyı yapan ABD askerleri hakkında kamuoyunun takip edebileceği şekilde şeffaf bir soruşturma açılıp gerekli ceza verilmeli ve derhal istenmeyen adam ilan edilerek sınırdışı edilmelidir.
-Ümmetin bağrına bir hançer gibi saplanan incirlik üssü kapatılmalı ve ABD`nin necis askerleri ülkemiz topraklarından def edilmelidir." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir