• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hedef İlk 15 Projesi Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Valiliği Eğitim Sosyal Destek Projeleri (SODES) kapsamında başlatılan \"Hedef İlk 15 Projesi\" 14 okulda gönüllü öğretmenlerle devam ediyor.

 

\"Hedef ilk 15 Projesi\"nin uygulandığı okullardan biri olan Yahya kemal Beyatlı lisesini cumartesi günü ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Öğretmenlere \"Hedef İlk 15 Projesi\"nin eğitim açısından önemli olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, \"Milli Eğitim olarak güçlü bir eğitim kadrosuna sahibiz. Valiliğimizin desteğiyle bu yıl da hayata geçirilen \"Hedef İlk 15 Projesi\" ile aile ekonomisi zayıf öğrencilerimizin özel dershanelere gidememe dezavantajını ortadan kaldırıp geleceğe daha iyi hazırlanmalarına katkı sunulmakta. Bu gün burada sizlerle bir arada olmak beni sevindiriyor. Ben size inanıyorum, sizler burada göstereceğiniz çaba ile öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği, ailelerinin ekonomilerine eğitim desteği sağlamanın yanı sıra, onları sokak tehlikelerinden koruyarak en iyi şekilde geleceğe hazırlanmalarında önemli bir rol üstlenmiş bulunuyorsunuz. Çabalarınızla bu öğrencilerimiz gelecekte daha iyi yerlere gelecekler\" diyen Akboğa öğretmenleri de dinleme fırsatı buldu.

 

Öğretmenlerin istek ve önerilerini de dinleyen Akboğa, öğretmenlere \"Fatih Projesi\" kapsamında orta öğretim kurumlarına kurulan etkileşimli akıllı tahtaya uyumlu kendi branş konularını içeren öğretmen kılavuz seti verdi.

 

Akboğa, daha sonra okuldaki sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Akboğa, \"Sevgili öğrenciler sizlere olan inancımız tamdır. Sizler burada gönüllü öğretmenlerimizin katkısı ile geleceğe daha iyi hazırlanma imkânı içindesiniz. Göstereceğiniz çabayla gelecekte daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum. Ben sizler aracılığı ile ailelerinize sizleri bize emanet ettikleri için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum\" dedi.

 

Akboğa, devam eden kurslar hakkında öğrencilerden bilgi aldı, kurs ile ilgili sıkıntı ve eksikliklerinin olup olmadığını sordu. Öğrenciler de devam eden \"Hedef İlk 15\" kursu ile ilgili başta Vali Yılmaz Arslan olmak üzere Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve eğitimde görev alan öğretmenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir