• DOLAR 32.367
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2325.254
  • ...
Zabıta Memuru Bulduğu Parayı Sahibine Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı`nda görev yapan Mehmet Dallaroğlu isimli zabıta memuru, işlem yapmak üzere uğradığı banka gişesinin önünde bir miktar para buldu.

İnsani bir yaklaşım gösteren zabıta memuru, banka görevlisine bir miktar para bulduğunu, sahibinin gelmesi durumunda kendisini aramasını belirterek, telefon numarasını verdi.

Daha sonra normal mesaisine başlayan Mehmet Dallaroğlu`nun telefonu bir süre sonra çaldı ve banka şubesinden arayan görevli bir vatandaşın parasını kaybettiğini ifade etti.

Bunun üzerine banka şubesine giden Dallaroğlu, parasını düşürdüğünü söyleyen Ömer Remzi Özkan ile tanıştı. Emekli olduğunu ifade eden Özkan, bankadan 3 bin TL çektiğini ancak cebine koyarken bin 900 lirasını düşürdüğünü, bunu da eve gittiğinde fark ettiğini söyledi. Bulduğu paranın bin 900 lira olduğunu belirten Mehmet Dallaroğlu, parayı sahibine teslim etti.

Zabıta memurunun örnek davranışı sayesinde parasına kavuşan Özkan, \"Size çok teşekkür ediyorum. Böylesi dürüst insanların halen var olduğunu bilmek büyük mutluluk. Allah sizden razı olsun\" diyerek, duygularını dile getirdi. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir