• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
ABD`nin Ku`ran Tahammülsüzlüğüne Tepkiler Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Adana İncirlik Havva Üssü`ndeki ABD Askerlerinin, üste bulunan camiyi tahrip edip, Kur`an-ı Kerimi yırttıkları yönündeki iddialara tepkiler çığ gibi gelmeye devam ediyor. Gaziantep Rahmet Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Muhammed Nakşi Erat, faillerin bir an önce bulunup cezalandırılması gerektiğini söyledi.
 
Amerika ile Diplomatik İlişkiler Askıya Alınmalı ve Bütün Üsleri Kapatılmalı
Bulundukları ülkelerde o ülkenin kanunlarını en çok ihlal eden ve suç işleyen yabancıların, istatistiklere göre Amerikan askerleri ve bürokratları olduğuna dikkat çeken Erat, ABD`lilerin bulundukları ülkelerin kutsallarını çiğneme cüretini, önlerinde diz çökmüş ülke idarecilerinin onurlu durmayışlarından aldıklarını söyledi.
 
Erat, "Hükümeti, Müslüman kamuoyunun istek ve beklentilerini karşılayan celadetli bir duruş sergilemeye davet ediyoruz. Bu cinayeti işleyen alçaklar açıklanıp cezalandırılıncaya kadar Amerika ile diplomatik ilişkiler askıya alınmalıdır" ifadelerini kullandı.
 
ABD, Halkı Müslüman Olan Bu Toprakları Terk Etmelidir
Camii ve Kur`an`a yapılan saldırıya kayıtsız kalamayacaklarını belirten Erat, "Bu alçakça saldırıyı topraklarımızda yabancı güçlerin varlığına müsaade edenler bir kez daha düşünmeli. Aksi takdirde kutsallarımıza yapılan bu saldırının benzerleri ülkemizde bulunan diğer ABD ve NATO üslerinde de yapılmayacağını kimse garanti veremez. Bu saldırı sonrasında bir kez daha söylüyoruz. İşgalin öncü gücü konumundaki İncirlik Üssündeki ABD kuvvetleri topraklarımızı terk etmelidir" dedi.
 
Mukaddes dinlere yapılan Hakaretler Nefret Suçu Kapsamına Alınsın
Açıklamanın sonunda şu ifadelere yer verildi: "Hz. Peygamber sallallahu aleyhi veselleme yapılan hakaret hengamesinde ortaya atılan ve Müslüman kamuoyunun gazı alındıktan(!) sonra unutulan `inançlara hakaretin nefret suçu kapsamına alınmaması böyle küstahların benzer fiili tekrar işlemelerine zemin hazırlamıştır. Dileriz hükümet bu kez bu alçaklığın üstünü örtme veya sessiz kalma yerine mukaddes dinlere yapılan saldırıyı suç kapsamına alır ve bunu meclise sunar."
(Sabri Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir