• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
İller Bankasından 39 Projeye 85 Milyon TL
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Milletvekili Fatih Çiftci ve AK Parti İl Başkan Vekili Ümit Esengül, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, İlçe Başkanı ile İl Başkan Yardımcılarından oluşan heyet İller Bankası Müdürü Enver Çelebi`yi ziyaret etti.

 

\"Altyapı Çalışmalarında Bölgeye Ciddi Katkılar Sunuyoruz\"
Heyeti makamında kabul eden Çelebi, \"Başta Van olmak üzere bölgede Hakkâri, Muş ve Bitlis`ten de biz sorumluyuz ve bu bölgedeki belediyelerde toplam 39 proje yürüttüklerini hatırlatarak, \"Bu bütçeler için harcanacak olan miktar ise 85 milyon TL. 12`si tamamlanan bu projelere üstelik bu yıl 5 yeni proje daha eklenecek. Altyapı konusunda ise İller Bankası olarak bölgeye ciddi katkılar sunuyoruz. Amacımız bu ildeki hizmetleri en yüksek verim sağlayacak şekilde desteklemektir. Umarım büyükşehir ile birlikte Van daha büyük desteklerle daha da ileri bir seviyeye taşınacaktır\" dedi.

 

Çelebi`nin verdiği bilgilerden sonra konuşan milletvekili Çiftci ise, İller Bankası`na her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. İller Bankası`nın modern belediyecilik ve çağdaş şehircilik oluşmasında büyük katkıları olduğunu ifade etti. (Murat Dalgın - İKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir