• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Bağlar Belediye Başkanı, kadın semt pazarında Covid-19 önlemlerini denetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi Başkanı Beyoğlu, günlük temel ihtiyaçların karşılandığı kadın semt pazarında ziyaret gerçekleştirerek pazarcı esnafına ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Pazarda denetim gerçekleştiren Beyoğlu, yol boyunca vatandaşlarla sohbet ederek esnaflardan da zorlu süreçten geçtiklerini hatırlatarak fahiş fiyatlardan kaçınmalarını istedi.

Pazara alınan vatandaş ve esnafların ateş ölçümü yapılıp maske ve eldiven kontrolü yapıldıktan sonra alındığını belirten Beyoğlu, bu kurallar içerisinde vatandaşların alışverişini yaptıktan sonra evlerinde dönmelerini istedi.

Beyoğlu, “Devletimiz tüm kurum, kuruluş ve imkânlarıyla gerekli önlemleri alıyor. Hepimiz Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle mücadele içerisindeyiz. Bu süreci başarıyla geçmek ve milletimize hizmet etmek için görev başındayız. Ancak mücadelenin başarıya ulaşması için asıl görev aziz milletimize düşmektedir. Kurallara kesinlikle riayet etmeleri gerekiyor. Bu konuda tüm vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını rica ediyorum. Siz evde kalın, biz sizin için görevdeyiz.” dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir