• DOLAR 32.443
  • EURO 34.468
  • ALTIN 2475.44
  • ...
Hilvan'da hijyen çalışmaları aralıksız sürdürülüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçe merkezinde hijyen çalışmalarının her geçen gün artarak devam edeceğini vurgulayan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı yazılı açıklamada, "Kısa sürede dünyaya yayılan ve insan hayatını tehdit eden Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı tedbirlerimizi elden bırakmıyoruz. Coronavirus'ün Türkiye sınırlarına kadar yayılmaya başladığı günden beri halkımızın sağlığı için tüm personellerimizle birlikte topluma açık alanlar başta olmak üzere ilçemizin bütün alanlarını temizleyip dezenfekte ettik." ifadelerine yer verdi.

Bayık, "Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan cami, pazar yeri, kamu kurumları, toplu taşıma araçları, sağlık ocakları, ATM'ler, eczaneler ve TEİAŞ hizmet binası dezenfekte edildi. Salgından korunmak için vatandaşlarımızın dezenfekten kullanım kurallarına uyup toplu alanlardan uzak durmaları hem kendileri hem de sevdikleri için hayati derecede önemlidir. Çalışmalarımız virüs tehlikesi bitene kadar devam edecek." dedi.

Sağlık çalışanlarından Hilvan Belediyesine teşekkür

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, insan hayatını tehdit eden Coronavirus salgınına karşı kamu kurumları, sağlık ocakları, eczaneler ve ATM'lerde yapmış olduğu dezenfekte çalışmalarından dolayı büyük takdir topladı.

Virüs ile mücadelede Hilvan Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili konuşan sağlık personelleri, "Salgının ortaya çıktığı günden beri tedbirleri elden bırakmayan ve haftanın belirli günlerinde sağlık ocaklarını düzenli bir şekilde dezenfekte eden Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve talimatları veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkürlerimizi iletiyoruz." diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir