• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
Hilvan Belediyesi vatandaşlara yardım çalışmasını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için yardım çalışması başlatan ekipler, evlerinden dışarı çıkmayan 65 yaş üzeri yaşlılar başta olmak üzere ulaşım imkânı olamayanların da ihtiyacını karşılıyor.

Belediyeyi bizzat arayarak veya haber göndererek ihtiyaçlarının giderilmesini isteyen vatandaşların adresine giden ekipler, kimi zaman gittikleri adresten hastaların reçetesini alarak eczaneden ilaç ihtiyaçlarını karşılayıp teslim ediyor, kimi zaman da beslenme sorunu olan küçük çocukların özel olarak üretilen ekmeklerini kendilerine ulaştırıyor.

Hilvan Belediyesi zabıta ekipleri, kendilerini arayan yaşlı bir vatandaşın ilaçlarını temin edip ardından eve götürerek ne şekilde kullanacağını söyledi.

Ekipler ardından çölyak hastaları için özel olarak üretilen ve belediye tarafından temin edilen glutensiz ekmekleri kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda hareket ettiklerini belirten ekipler, vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istedi.

Yapılan hizmetin çok anlamlı olduğunu ifade eden vatandaşlar, Başkan Bayık’a ve ekibine teşekkür etti.(İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir