• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...
Varto`ya Yeni Devlet Hastanesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Varto Kaymakamı Tahir Şahin, ilçede yapımı devam eden devlet hastanesinin 2013 yılı sonunda tamamlanmasının planlandığını söyledi.


Varto ilçesinde yapımı devam eden 50 yataklı hastane inşaatı ile ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaymakam Tahir Şahin, 2013 yılı sonunda Vartoluların daha kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşacağını kaydetti.


Şahin konuşmasında, \"Varto Devlet Hastanemizin inşaatı normal çalışma programının önünde gidiyor. Normalde 2014 yılında teslim edilmesi gerek hastanenin 2013 yılında teslim edilerek hizmete açılması planlanmakta. Yüklenici firma çalışmaları 2013 yılı sonuna doğru tamamlayarak binayı teslim edeceğini bize bildirdi. Bu yılın sonunda ilçemiz daha modern bir hastaneye kavuşacaklar. Vatandaşlarımız hizmetin her zaman en iyisine layıktırlar. Yeni hastanemizin bitmesinden sonra da çok kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşacaklar\" dedi.


İlçedeki sağlık çalışmaları ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Kaymakam Tahir Şahin, \"Şu anki hastanemizin mevcut durumu da çok ciddi sorunlar yaratmıyor. Hizmeti çok rahat bir şekilde veriyoruz. Ülkenin her tarafında olduğu gibi ilçemizde de sağlık alanında çok ciddi gelişmeler olmaktadır. Doktor ve yardımcı sağlık personeli noktasında da çok ciddi sorunlarımız yok. Sağlık alanında çok özverili bir ekibimiz var ve sağlık çalışmaları en iyi şekilde yürütülmeye çalışılıyor\" dedi. (İnan Sur - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir