• DOLAR 32.512
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2422.666
  • ...
Gaziantep’te 7 bin aileye biner TL  nakdi destek verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Covid-19 salgınıyla mücadeleyi sürdüren Şahinbey Belediyesi, alınan tedbirler kapsamında 7 bin aileye yapılan bin TL’lik nakdi yardım dağıtımını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Evde Kal” kampanyasıyla dışarıya çıkamayanların kapılarını çalarak sosyal yardım marketinden yardım alan ailelere, bin TL’lik yardım desteğini dağıttı.

“Bu zor günleri omuz omuza birlikte aşacağız”

Şahinbey Belediyesinin sosyal marketinden faydalanan ailelere destek olduklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey ilçemiz, ülkemizin en büyük ilçelerinden birisi. Daha önce meclisimizle birlikte aldığımız kararla sosyal marketimizden faydalanan 7 bin ailemize bin TL’lik nakdi yardım yapılacağını duyurmuştuk. Bu doğrultuda ekiplerimiz dağıtımlarını gerçekleştirdiler. Biz vatandaşımızın rahatlığı ve huzuru için çalışıyoruz. Zor günler geçiriyoruz. Bu zor günleri omuz omuza birlikte aşacağız.” dedi.

İş yerleri kapanan esnafa nakit yardımı yapılacak

Tahmazoğlu, belediye olarak Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında iş yerleri kapanan esnafa nakit yardımı yapacaklarını belirtti.

Küçük ölçekli işletmelere bin TL’lik nakdi yardımında bulunacaklarını aktaran Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinde faaliyet gösteren kadın ve erkek kuaförleri, kahvehane, kıraathane, çay ocakları ve küçük ölçekli lokantalara nakit yardımında bulunacaklarını söyledi.

Destek kampanyasına katılmak isteyen esnaf, http://www.sahinbey.bel.tr/duyuru/1/1063/genelge-ile-kapanan-is-yerlerine-1000-tl-destek linkinden başvuruda bulunabilecek.

Şahinbey Belediyesi tarafından kendilerine verilen nakdi yardımdan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden aileler ise, Tahmazoğlu’na teşekkür etti. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir