• DOLAR 32.371
  • EURO 35.039
  • ALTIN 2325.83
  • ...
Peygamber Sevdalıları “Medya Mevlid Buluşmaları” başlatıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı adına açıklama yapan vakfın Medya ve Tanıtım Koordinatörü Fevzi Aydın Hazreti Muhammed’i (aleyhi salâtu vesselam) anlama ve sünnetini yaşama adına yurdun farklı noktalarında medya üzerinden etkinliklerin düzenleneceği bir mevsime girildiğini belirtti.

“Sonsuz kerem sahibi Rabbimiz; halkımızı, Peygamber sevdasıyla buluşturacak ve birleştirecek bu kutlu ve nurlu mevsime bizleri bir kez daha ulaştırdı.” diyen Aydın, “Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak ‘Hazreti Peygamberi (aleyhi salâtu vesselam) Anlama ve Sünnetini Yaşama” adıyla düzenleyeceğimiz ‘Medya Mevlid Buluşmaları’ etkinliklerine Bismillah diyerek başlıyoruz. Bu seneki temamız, Örnek Aile Rehberi Hz. Muhammed (aleyhi salâtu vesselam) olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yüzbinlerce Peygamber Sevdalısı ile meydanları tekbir ve salavatlarla doldurmak istediklerini ancak takdiri ilahinin bu sene meydanlarda değil, evlere konuk olup programları bu şekilde icra etme şeklinde tecelli ettiğini vurguladı. Aydın, “Her şart ve halde şanı yüce Mevla’mıza hamd ve senalar olsun. Hiç şüphesiz Rabbimizin takdiri bizim için en hayırlı olanıdır.” diye belirtti.

Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak inanıyoruz ki Örnek Aile Rehberi Hazreti Muhammed’in (aleyhi salâtu vesselam) yolu insanları kurtuluşa götürecek tek yoldur. Biz de bu gerçeği Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliklerinde sunmaya çalışacağız.

Halkımızı; erkek-kadın, genç-yaşlı ve çocuk demeden O’nun sünnetine bağlı Peygamber Sevdalısı tüm kardeşlerimizi 14-20 Nisan tarihleri arasında saat 21.00’de Rehber TV ve (@psevdalilari) yayını üzerinden verilecek olan mevlidleri izlemeye bekliyoruz.” (İLKHA)

 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir