• DOLAR 32.642
  • EURO 35.166
  • ALTIN 2502.554
  • ...
Pandemi Yardımı Başvurusu nasıl yapılır?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, koronavirüs dolayısyla ihtiyaç sahiplerine 1100 lira destek yardımı yapacak. Başvurular e devlet üzerinden yapılacak. Vatandaşlar Pandemi Yardımı Başvurusu nasıl yapılır? 1100 lira pandemi yardımı başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını arıyor. İşte detaylar…

PANDEMİ YARDIMI MİKTARI YÜKSELTİLDİ

Koronavirüs sürecinde zor günler geçiren vatandaşlar için pandemi desteği veriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen yardımlar yaklaşık bir yıldır devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla 1000 lira olan pandemi yardımları 1100 liraya çıkartıldı.

PANDEMİ YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

e-Devlet üzerinden yapılacak destek başvurularında vatandaşların T.C. kimlik numarası dikkate alınacak.  Bu kapsamda T.C. kimlik numarasının son hanesi "0" olanlar pazartesi, "2" olanlar salı, "4" olanlar çarşamba, "6" olanlar perşembe ve "8" olanlar cuma günü başvuruda bulunacak.  Cumartesi ve pazar günleri ise başvurular, T.C. kimlik numarası ile ilgili sınırlama olmaksızın yapılabilecek.

1100 LİRA PANDEMİ YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dağıtılan sosyal yardımla başvuruları e-devlet üzerinden alınıyor. 1100 liralık sosyal yardımdan faydalanmak için aile bireylerinin T.C. kimlik numarasını girmek de gerekiyor.

PANDEMİ SOSYAL DESTEK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Bu haberler de ilginizi çekebilir