• DOLAR 32.552
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2435.614
  • ...
Balıkesir'in 4 ilçesine özel araçların giriş ve çıkışları yasaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Balıkesir Valiliğince İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısı sonrası yapılan yazılı açıklamada, bugünden itibaren pazartesi gününe kadar Ayvalık, Edremit, Gömeç ve Burhaniye ilçelerine özel araçlarla giriş ve çıkışların geçici olarak yasaklandığı belirtildi.

Açıklamada, "10 Nisan 2020 Cuma (bugün) gününden itibaren, 11 Nisan Cumartesi ve 12 Nisan Pazar günleri Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ilçelerinde yaşayan/ bulunan tüm vatandaşlarımız (ikamet edenler) hariç belirtilen ilçelerimize (Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit) 'İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararlarına' göre özel araçlarla giriş ve çıkışlar geçici olarak yasaklanmıştır." denildi.

Temel ihtiyaç malzemeleri ile ilaç ve tıbbi malzemeler başta olmak üzere tüm ticari faaliyetlerin sürekliliği için gerekli olan ürün veya malzemelerin lojistiği, üretimi ve naklinde yurt içi ve dışı taşımacılık kapsamında görevli olanlar, taşıma irsaliyesi, teslimat makbuz veya fatura gibi belgeler ile söz konusu ilçelere giriş çıkış yapabilecek. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir