• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Ağrı'daki ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi ile Ağrı Müftülüğü, kentteki ihtiyaç sahibi bin 400 aileye gıda kolisi, kırmızı et, hijyen paketi ve 100 liralık alış veriş kartı dağıttı.

Coronavirus (Covid-19) salgını kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım çalışması yürüttüklerini belirten Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi Başkanı ve Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini kaydetti.

Ağrı'daki bütün ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya gayret gösterdiklerini belirten İl Müftüsü Topçu,  "Coronavirus salgını kapsamında ilimizde, Türkiye Diyanet Vakfı ve İl Müftülükleri olarak bir takım çalışmalarımız oldu. Bizlerde bu çerçevede her zaman olduğu gibi mazlum ve mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Gerek 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve gerekse diğer ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız kapsamında ilimiz genelinde bin 400 ihtiyaç sahibi ailemize şu ana kadar ulaştık. Bu ailelerimize Türkiye Diyanet Vakfı olarak gıda kolisi, kırmızı et, hijyen paketi ve 100 liralık alış veriş kartı dağıttık. Bunun yanında arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın ilaç gibi diğer ihtiyaçlarını da almaları konusunda yardımcı oluyor. Bu yardımlarımız İnşallah imkanlar dahlinde devam edecektir. Vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir