• DOLAR 32.501
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2488.128
  • ...
Ağrı'da evde kalan öğrencilere okumaları için kitap dağıtıyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi Emrullah Kaya, Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleriyle birlikte yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında evlerinde uzaktan eğitim alan ve televizyonlarında EBA TV çıkmayan öğrencilerin evlerinde kanal ayarlaması yaparak kendilerine yardımcı olduklarını söyledi.

Öğrencilere kitap yardımında da bulunduklarını söyleyen Kaya, başlattıkları çalışmalar kapsamında 2 bin kitap bir araya getirdiklerini aktardı.

Kaya, "TÜGVA Taşlıçay İlçe Temsilciliği olarak bu zorlu günlerde öğrenci kardeşlerimize uzaktan eğitim sürecinde yardımcı olmak amacıyla gönüllü öğretmen arkadaşlarımızla birlikte ‘Neslim Evde Okuyor’ projesini hayata geçirdik. Öğrencilerimiz için TÜGVA'nın temin ettiği test kitapları, deneme setleri, okuma kitaplarından oluşan yaklaşık 2 bin adet kitabı bir araya getirdik. Vefa Sosyal Destek grubu ile birlikte ilçemizdeki en uzak köylerden başlayarak kitapları öğrencilere ulaştırıyoruz. Allah nasip ederse ilçemizde ulaşılamadık tek öğrenci kalmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ziyaret ettiğimiz öğrenci kardeşlerimize ve ailelerine bu zorlu süreçte evde kalmanın önemini de tekrar hatırlatmış oluyoruz." dedi.(İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir