• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Coronavirus ile mücadele ilçelerde de aralıksız sürdürülüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar'da sürdürülen Coronavirus ile mücadele kapsamında ilçe genelindeki bütün caddeler köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte ediliyor. Salgınla mücadele tedbirlerini sıkı tutan Ceylanpınar Belediyesi, bütün birimleriyle çalışma yürütüyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, yoğun ve zorlu bir süreç yaşandığını belirterek salgının ilçeye ulaşmaması ve yayılmaması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Sağlık İşleri Birimi ekiplerine teşekkür eden Soylu, bu süreçte belediye personelinin özverili bir çalışma yürüttüğünü ifade etti.

Coronavirus ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü kaydeden Ceylanpınar Belediye Başkanı Soylu, "Bugün de Temizlik İşleri personelimiz ile birlikte Viranşehir Caddemizde temizlik çalışmamızı yapıyoruz. Bol köpüklü su ile caddemizi bir baştan bir başa yıkıyoruz. Ardından da ilaçlamamızı gerçekleştiriyoruz. Temizlik, hijyen ve ilaçlama çalışmalarına titizlik gösteriyoruz. Bizim için milletimizin sağlığı çok önemlidir." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir