• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
Şanlıurfa Valiliği kente giren herkese maske dağıtıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yeni tip Coronavirus salgınını önlemeye yönelik, Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklar tarafından alınan kararları uygulamaya koyan Şanlıurfa Valiliği İl Pandemi Kurulu, şehrin yerel özelliklerini de dikkate alarak yeni tedbirleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Fiziksel temas ve hava yolu ile çok hızlı bulaşan Coronavirus (Covid-19) salgınından enfekte olan ve hayatını kaybeden insan sayısı hızla artmaya devam ederken, Şanlıurfa’ya giriş çıkış sağlanan tüm karayollarında tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı.

Seyahat izin belgesi olmadan giriş çıkışın yapılamadığı Şanlıurfa’da, yol denetimlerine devam eden polis, jandarma ve sağlık görevlileri, kontrol noktalarından geçen tüm araçları durdurarak vatandaşların ateşini ölçerken, Şanlıurfa Valiliği görevlileri de maske dağıtımı yapıyor.

Şanlıurfa-Mardin, Şanlıurfa-Diyarbakır, Şanlıurfa-Gaziantep ve Şanlıurfa-Akçakale güzergâhındaki kontrol noktalarında, araçların uzun süre beklememesi için koruyucu maske, eldiven ve diğer koruyucu malzemeler kullanan çok sayıda personel görev yapıyor.(İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir