• DOLAR 32.378
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Batman Umut Kervanı bu zorlu günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman'da İl Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda içlerinde 65 yaş üstü olmak üzere toplamda 160 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımı, sosyal mesafe kuralına uyularak teslim edildi.

 

Tüm İslam ümmetinin mübarek üç aylar ve Beraat Kandilini tebrik ettiklerini belirten Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık, "Yüce Allah bu günleri, İslam ümmetinin üzerindeki zorlukların ortadan kalkmasına vesile kılsın inşallah. Bizler bu mübarek günleri idrak etmek amacıyla Umut Kervanı olarak bir yardım çalışması yürüttük. Üç aylar ve Beraat gecesi hürmetine Batman'da tespit etmiş olduğumuz 160 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk. Gıda kolisinin içinde temel yaşam malzemeleri bulunmaktadır." dedi.

Işık, "Öncelikle bütün İslam âleminin bugün idrak etmekte olduğumuz mübarek Beraat Gecesi'ni tebrik eder, İslam ümmetinin bela ve musibetlerden kurtuluşuna vesile olmasını dileriz. Bu gecenin hürmetine Umut Kervanı olarak Batman'da İl Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda içlerinde 65 yaş üstü olmak üzere toplamda 160 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulunduk. Malumunuz olduğu üzere Ramazan ayı yaklaşmakta olup muhtaçlar bu ayda kendilerine uzanacak bir el gözlemektedirler. Bizlerde Umut Kervanı olarak hayırseverlere yardımlaşma konusunda hassas davranmalarını, bu mübarek günlerde yapılan hayır hasenatları yüce Allah'ın bire bin verdiğini unutmamalarını hatırlatıyor, bizlere destek oldukları sürece daha çok muhtaçlara ulaşacağımızı bilmelerini istiyoruz. Rabbim şimdiden yaptıkları ve yapacakları hayır hasenatlarını kabul buyursun, mallarını bereketlendirsin inşallah." temennisinde bulundu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir