• DOLAR 32.346
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2306.494
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara`nın güneydoğusu (Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya), İç Ege (Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ile İzmir, Muğla ve Aydın`ın iç kesimleri), Göller Yöresi (Isparta, Burdur), Batı Karadeniz ile Antalya`nın iç kesimleri (Korkuteli, Elmalı, İbradı, Akseki), Ankara`nın batısı, Eskişehir, Van ve Hakkari çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 3 ila 5 derece artarak, mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA :

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevreleri kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ile İzmir, Muğla ve Aydın`ın iç kesimleri kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, Göller yöresi (Isparta, Burdur) ve Antalya`nın iç kesimleri (Korkuteli, Elmalı, İbradı, Akseki) kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Ankara`nın batısı ve Eskişehir çevreleri kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Van ve Hakkari çevreleri akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA:

Ankara: Parçalı bulutlu, batı ilçeleri öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı 15-32
İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 20-30
İzmir : Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22-34
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21-31
Osmaniye: Parçalı bulutlu 20-32
Mersin: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23-31
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 16-33
Batman: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 12-34
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23-37
Gaziantep: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 17-33
Mardin: Parçalı bulutlu 22-32
Hakkari: Çok Bulutlu 14-24
Van: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı 10-22
Bingöl: Parçalı bulutlu 13-30  (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir