• DOLAR 32.322
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2300.938
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

KUVEYT TÜRK 20 MİLYON TL BAĞIŞTA BULUNDU

Kuveyt Türk Finans Grubu, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili alınan tedbirlerden dolayı olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olunmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdi, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nezdinde yürütülen kampanyaya 20 milyon TL bağışladı. Kuveyt Türk Finans Grubu, çalışanlarına ve müşterilerine de Milli Dayanışma Kampanyasına destek olma çağrısında bulundu.

VAKIF KATILIM’DAN 5 MİLYON TL BAĞIŞ

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından kurulan Vakıf Katılım Bankası, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde de bir vakıf gibi davranıyor. Vakıf Katılım Bankası, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili alınan tedbirlerden dolayı olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olunmak amacıyla “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan kampanyaya 5 milyon TL bağışladı.

EMLAK KATILIM’DAN 1 MİLYON TL BAĞIŞ

Emlak Katılım Bankası, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili alınan tedbirlerden dolayı olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olunmak amacıyla Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdi, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan kampanyaya 1 milyon TL bağışladı.

ALBARAKA DAN 5 MİLYON TL BAĞIŞ

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın 20 milyon TL, Vakıf Katılım Bankası’nın 5 milyon TL bağış açıklaması sonrası bir açıklama da Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan geldi. Albaraka Türk, Bizbize Yeteriz kampanyası için 5 milyon TL bağış yaptığını duyurdu. Ayrıca banka çalışanlarından oluşan Albaraka İyilik Kulübü aracılığıyla da 100 bin liraya yakın bağışta bulundu.

TÜRKİYE FİNANS’TAN 10 BİN TULUM BAĞIŞI

Türkiye Finans Katılım Bankası, korona virüs ile mücadele kapsamında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne 10 bin adet tulum bağışladığını açıkladı. Ayrıca banka, sağlık çalışanlarına yönelik bir destek planı da açıkladı. Açıklanan plana göre Sağlık Çalışanları, mevcut finansman ödemelerini kâr payı olmadan öteleyebilir, ücretsiz Yaşam Koruma Sigortası, günlük öncelikli ihtiyaçlarınız için market siparişi hizmeti, dezenfekte edilmiş araçlarla ücretsiz ulaşım imkanı gibi çözümlerle  yaşam standartları güvenceye alabilecek.