• DOLAR 32.583
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2507.36
  • ...
Körler, sağırlar, birbirini ağırlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal yardım önerileri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de ekrana gelen Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya'nın canlı yayın konuğu oldu.

"Ülkeyi ben yönetiyor olsaydım" diyerek sözlerine başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, ihtiyacı olanlara 2 bin lira maaş verilmesi gerektiğini söyledi. CHP Lideri, faturaların da ertelenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KANADA'YI HATIRLATTI
Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Her ay aile yardımları sigortası çıktığı zaman, ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin lira verilmesi gerekir. Sosyal devlet dediğiniz budur. Fransa'da gelir düzeyiniz ne olursa olsun, sizin çocuğunuzun süt parası sizin banka hesabına gönderiyorlar.. Pek çok ülkede her aileye, geliri ne olursa olsun 2 bin dolar vereceğim diyor, bin dolar vereceğim diyor..." ifadelerini kullanması üzerine İsmail Küçükkaya, araya girdi ve "Kanada 2 bin dolar veriyor." dedi.

İkili kendi aralarında kurdukları hayali hükümet çatısı altında ülkeyi o kadar güzel yönettiler ki, duyan bir daha duymak istedi. Ancak yaşı 40'ı aşan her vatandaş bu kendi çalıp oynayan ikiliye şu soruyu sormaktan kendini alıkoyamadı:

"Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Bülent Ecevit ve daha nicileri... DANASOL, ANASOL-D gibi garip isimlerle anılan koalisyon hükümetleri...

Biz sizin zihniyete daha önce şans vermemiş miydik? O zamandan bu zamana söylemlerinizde, kadrolarınızda veya parti politikanızda ne değişti ki şimdi kurduğunuz bu ütopik hayallere sizinle birlikte dalmamızı istiyorsunuz...

Bu haberler de ilginizi çekebilir