• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süredir yürütülen istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonucu daha önce belirlenen bazı adreslere baskın düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, 16 şüpheli, uyuşturucu sattığı gerekçesiyle gözaltına alınırken, mahallelerin girişlerinde ise uygulama yapıldı. Mahalle girişlerinde araçlar kontrol edilirken, şüpheli kişilerin GBT sorgulaması yapıldı.

Operasyonda evlerde yapılan aramada, 15 gram uyuşturucu, 3 ruhsatsız tabanca, bir pompalı tüfek, 2 kurusıkı tabanca ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

Hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Öte yandan, 6 hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Merkez Şahinbey ilçesi Karataş ve Yeditepe mahallerinde 3 otomobil, 2 iş yeri ve bir evdeki hırsızlık olaylarıyla ilgili polis tarafından çalışma başlatıldı.

Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlenen 2 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Adreste yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir