• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hayırseverlere yardım çağrısı: Paylaşmanın tam zamanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı hayır faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Mardin Umut Kervanı, tüm dünyada olduğu ülkemizde de hızla yayılıp insanları zor duruma koyan Coronavirus salgınının oluşturduğu sosyal ve ekonomik travmanın önüne geçmek için kollarını sıvandı.

Daha önce hijyen paketi dağıtan dernek, şimdi de “Hayat Birlikte Güzel” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı.

“Mardin için paylaşmanın tam zamanı” diyerek startını verdiklerini kampanya hakkında açılama yapan dernek yetkilileri, hayırseverlere ve iş adamlarına yardım çağrısında bulundu.

Mardin Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Hadi Çakar, Coronavirus nedeniyle milletçe zor günler geçirdiklerine dikkat çekerek, şöyle dedi:

“Bu zor günleri, yardımlaşma ve dayanışmayla daha kolay atlatabiliriz. Bunun için ‘Hayat Birlikte Güzel’ şiarıyla paylaşmanın tam zamanı diyoruz. Bu vesileyle birincisi hayırseverleri, iş adamlarını, belayı sadaka ile def etmek isteyenleri yetim, muhtaç, 65 yaş üstü evinden çıkamayan ve işsiz kalanlar için bu yardım çağrımıza karşılık vermeye ve paylaşmaya çağırıyoruz. İkincisi halkımızı evinde kalmaya devam etmesini istiyoruz. Üçüncüsü ev ve iş yeri sahiplerini bu zor günlerde kira almamaya davet ediyoruz. Gıda paketi, hijyen paketi gibi ayni yardımlarınız ve sadaka, infak, bağış, zekat gibi nakdi yardımlarınız için irtibat numaramız 05519460778. Rabbim yardım çağrımıza, evde kalma çağrımıza ve kira almama çağrımıza kulak veren siz kardeşlerimizden razı olsun.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir