• DOLAR 32.576
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2433.895
  • ...
Adıyaman Valisi sosyal medya üzerinden Adıyamanlılara seslendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Vali Pekmez, her geçen gün artan ölüm ve vaka sayısının, durumun vahametini ve alınan tedbirlere uymanın ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduğunu belirtti.

"Hepimizin alışkanlıklarından fedakârlık etmesi gerekiyor"

Kolay bir süreç yaşamadığımızı söyleyen Vali Pekmez, "Hepimizin alışkanlıklarından fedakârlık etmesi gerekiyor. Biliyorum hepiniz, haklı olarak hayatımızın bir an önce normale dönmesini istiyorsunuz. Ama lütfen yapmayın, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Evde sıkılıp kendimizi sokaklara, caddelere atmayalım. Böyle yaptıkça evdeki çoluk çocuğumuzu, temas kurduğumuz akrabamızı, sevdiğimizi, komşumuzu riske atıyoruz." dedi.

"Artan sadece bir rakam değil can"

Her gün artan rakamların sadece sayısal veriler değil hayatını kaybeden insanlar olduğuna vurgu yapan Vali Pekmez "Biliyorsunuz Sağlık Bakanlığı her gün bir tablo yayınlayarak rakamların artığını gösteriyor. Esasında artan bir rakam değil, bir insan, bir can, bir baba, bir anne, bir kardeş bir eş ama muhakkak birilerinin sevdiği, yakını o rakam. Artan rakamın kendimizin olmaması için, ailemizden, sevdiğimizden biri olmaması için biraz sorumlu davranarak kurallara uyalım, sürecin bitmesine katkı sağlayalım. Panik yok, tedbir ve kurallara uyalım evde kalalım Adıyaman." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir