• DOLAR 32.359
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2309.021
  • ...
Kayapınar Belde Belediyesi Covid-19 tedbirlerini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Gercüş Kayapınar Belde Belediyesi, Coronavirus salgınına karşı dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kayapınar Belediyesi tarafından dezenfekte ve temizlik çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürülüyor.

Beldedeki bütün kurumlar her gün en ince ayrıntısına kadar dezenfekte ediliyor. Hijyen çalışmasıyla belde sakinlerinin virüse karşı korunması hedefleniyor.

Kayapınar Belde Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler, beldedeki esnafa maske ve eldiven dağıtıp, Covid-19 tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ayrıca eczanenin olmadığı beldede halkın ilaç ihtiyacını karşılayan ekipler, vatandaşların evlerinden çıkmamaları ve temizlik konusunda hassas olmaları yönde uyarılarda bulunuyor.

"Halkın ilaç tedarikini karşılıyoruz"

Salgın tehdidi ortadan kalkana kadar çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Samir Özhan, "Hijyen konusuna dikkat çekmek ve temizliğin önemini anlatmak için esnafımıza maske ve eldiven dağıttık. Beldede ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca 65 yaş üstü olan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Beldede eczane olmadığı için belde halkımızın ilaç tedarikini belediye olarak karşılıyoruz." diye konuştu.(İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir