• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kamalak: Seçime İki Parti Giriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ``Önümüzdeki seçimlere görünüşte 15 parti girmektedir. Gerçekte ise iki parti girmektedir. Bunlardan birisi Milli Görüş`ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi öteki ise diğerleri, diğerleri, diğerleridir`` dedi.

Kamalak, partisince Kars Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

12 Haziran`da yapılacak seçimin çok önemli olduğunu belirten Kamalak, ``Çünkü bu seçimle Türkiye`miz parlamentoya gidecek olan milletvekillerini seçmiş olmayacak sadece. Aynı zamanda kendi yönünü de belirlemiş olacaktır. Kendi istikametini de seçmiş olacaktır. Önümüzdeki seçimlere görünüşte 15 parti girmektedir. Gerçekte ise iki parti girmektedir. Bunlardan birisi Milli Görüş`ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi öteki ise diğerleri, diğerleri, diğerleridir`` diye konuştu.

Sözlerinden diğer partilere gönül vermiş, oy vermiş olanların alınmamalarını, gücenmemelerini isteyen Kamalak, şöyle konuştu:

``Bizim dışımızdaki 14 partiden herhangi birisi (Biz de Avrupa Birliği`ne karşıyız, İslam Birliği`nden yanayız) diyebilir mi? Diyemez. Biz diyoruz ki aramızdaki bir fark, biz İslam Birliği`nden yanayız. Bizim dışımızdakiler ise Avrupa Birliği`nden yana.``

İktidara geldiklerinde esnafın faiz borçlarını sileceklerini anlatan Kamalak, şöyle devam etti: ``Çiftçimize, kamyoncularımıza vergiden arındırılmış mazot vereceğiz. İşçiye, memura, emekliye tıpkı 1996 yılında olduğu gibi yüzde 50 zamla geliyoruz. Asgari ücretten vergi alınmayacaktır. Çanakkale`de şehit düşen dedelerimizin bugün mezar taşlarını okuyamıyorsunuz. Ama onları şehit eden İngilizin, Fransızın mezar taşını okuyabiliyorsunuz. Üstelik onların dilleri İngilizce ve Fransızca sizlerin çocuklarına mecburi ders olarak okutuluyor. Ama Osmanlıca okutulmuyor. Biz iktidara geldiğimiz zaman Osmanlıca ilköğretimin ilk sınıfından itibaren üniversite son sınıfa kadar ders olarak okutulacaktır. Ecdadımız dünyayı 6 asır nasıl yönetmiş onları kaynağından öğreneceğiz. Bizim sistemimizde her doğan çocuk sigortalı olarak doğacaktır. Yeşil kartları atın çöpe diyeceğiz.``

Kamalak, daha sonra karayoluyla Erzurum`a gitti.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir