• DOLAR 32.522
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2430.76
  • ...
Kudüs Gönüllüleri, onlarca muhtaç aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptıkları yardım çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kudüs Gönüllüleri Yardım Komisyonu Başkanı Recai Yurdan; dil, din, ırk, mezhep ayırımı yapmadan ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ hadisi gereğince yola çıkarak yardım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Yurdan, “Dünyayı kasıp kavuran Coronavirus ülkemizi de etkisine ald. Sebep olduğu sayısız sıkıntının sonucunda insanların temel ihtiyaçlara ulaşmakta sıkıntı çektiğini gözlemledik. Kudüs gönüllüleri olarak yaptığımız değerlendirmeler sonucu birinci derecede yardıma muhtaç olanlara öncelik vererek yardımlarımızı dağıtıyoruz. Bu kapsamda; İşten çıkartılanlar, sigortasız günlük yevmiye ile çalışanlar, yetimler başta olmak üzere, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Başlattıkları yardım kampanyası yurtiçi ve yurtdışından teveccüh gördü

Şimdilik sadece İstanbul’da yardım çalışması yaptıklarını belirten Yurdan, şunları söyledi:

“Gücümüzün yettiğince sokak sokak ulaşmaya çalışıyoruz. Daha önce de yardım çalışmaları yapıyorduk. Coronavirus’ ün yayılmasının ardından bu çalışmalarımızı genişlettik. Ramazan ayında yardımlarımızı daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bir haftadır başlattığımız yardım kampanyası, hem ülkemizden hem de yurtdışından teveccüh gördü.  Katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz.” (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir