• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Evinde açtığı fotoğraf sergisiyle “Evde Kal” çağrısına destek veriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adıyaman merkezde öğretmenlik yapan ve aynı zamanda 25 yıldır fotoğraf sanatıyla uğraşan Fatih Çam, Coronavirus ile mücadele kapsamında evde açtığı resim sergisiyle “Evde Kal” çağrısına destek olmaya çalışıyor.

 Açtığı sergiyi sosyal medya üzerinden evde kalanlarla buluşturmaya çalışacağını belirten Çam, “Malumunuz Coronavirus salgını yüzünden tüm dünya ve ülkemiz ciddi bir sağlık mücadelesi veriyor. Bu sebeple insanlarımız sosyal ve iş hayatından bir nebze ayrılıp, evlerine çekilmiş durumdadır. Bu izolasyon sağlığımız için özelliklede yaşlı ve kronik rahatsızlıkları olanlar için çok önemlidir. Evde kaldığımız süre içinde sanattan uzak kalmamak ve insanların evlerinde bile sanata ulaşabildiklerini ortaya koymak adına evimde fotoğraf sergisi açtım. 20 fotoğraftan oluşan bu sergiyi sosyal medya üzerinden canlı bağlantı ile açıp, sanatseverlerin ve evde kalanların beğenilerine sunacağım.” dedi.

“Alınan tedbirlere uymak çok önemlidir”

Alınan tedbirlere uymanın önemli olduğunun altını çizen Çam, şunları söyledi:

“Bu sıkıntılı süreçte devletimizin aldığı tedbirlere uyarak bir süreliğine daha evlerimizde kalarak kendi ve toplum sağlığını korumalıyız. Devletin ve kurumlarının bu süreçteki olağanüstü çabasını da canı gönülden destekliyorum. Özelliklede sağlık çalışanlarını yüreğimle alkışlıyorum. Bu sergimde bulunan bir eserimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, bir eserimi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, bir eserimi de Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a hediye edeceğim. Diğer tüm eserlerimi de Adıyaman’da bulunan sağlık çalışanlarına hediye edeceğim.” (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir