• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Vatandaşlardan Bingöl Belediyesine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl`de yağan yoğun kar dolayısıyla vatandaşlar şehirde zor günler geçiriyorlar. Belediyenin yeteri kadar çalışmadığını ifade eden vatandaşlar Bingöl Belediyesi`ne sert tepki gösterdiler. Özellikle şehirde kar ve suyunun temizlenmemesi vatandaşların mağduriyetine yol açıyor.

 

\"Belediye Çalışmıyor\"
Kar yağışında Bingöl`de belediyenin yeteri şekilde çalışmadığını ve sıkıntılı günler geçirdiklerini ifade eden üniversite öğrencisi Ali Fidancı, \"Yolun karşısından diğer tarafa geçemiyoruz. Geçtiğimiz anda ayakkabımızın içi su ile doluyor. Belediye burada hiç çalışmıyor. Burada gerçekten bir mağduriyet söz konusu oluyor. Öğrenciler okula, çalışanlar işlerine gidemiyorlar. Ben burada öğrenciyim böyle bir sıkıntıyı ilk defa Bingöl`de görüyorum. Belediyenin acil bir şekilde çalışıp burayı temizlemesini istiyoruz\" dedi.

 

\"Araçlarla Yolu Paylaşmak Zorunda Kalıyoruz\"
Belediyenin çalışmamasından dolayı karların kaldırımları kapattığını ve kendilerinin de yollarda yürümek zorunda kaldıklarını söyleyen üniversite öğrencisi Muhammed Güler ise, \"Bingöl`ün içler acısı halini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Burada öğrenciyiz ve ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Kaldırımda yürünecek yer yok. Bizlerde maalesef yolda yürümek zorunda kalıyoruz. Özellikle üniversite yolunda araçlarla beraber yolu paylaşmak zorunda kalıyoruz çünkü kaldırımda yürünecek yer yok\" dedi.

 

\"Yaşananlar Bingöl Belediyesi İçin Bir Utanç Kaynağıdır\"
Bingöl`de yaşananların belediye için bir utanç kaynağı olduğunu ifade eden Güler, \"Bingöl`de rezillik diz boyu durumda. Ciddi bir şekilde mağdur ediliyoruz. Bot giymemize rağmen şehrin göbeğinde dahi karşıdan karşıya geçemiyoruz. Yetkililer bu duruma duyarsızdırlar\" şeklinde konuştu. (Emrullah Araz / Salih Torak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir