• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2324.906
  • ...
Van İl Sağlık Müdürlüğünden sosyal medyada yer alan görüntülere ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Van İl Sağlık Müdürlüğü olarak, konu ile ilgili birtakım sosyal medya mecralarında yer alan, çekilen görüntülerin, Van ilimizde çekildiği üzerine yansıtılmaktadır. İddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle bir görüntü ortamı hastanelerimizde olmamıştır." denildi.

Açıklamanın devamında; "İletişim ve internet teknolojilerinde yaşanan gelişmeler, sosyal medya kullanımı yoluyla bireylerin eğilimlerini de etkilemektedir. Bu durumun yansımalarının sağlık hizmetlerinde görülmeye başlanması ile birlikte konu farklı boyutlara taşınmaktadır.

Medya kuruluşlarımızın, medya mensuplarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın verdiği bilgileri dikkate almaları, bunun dışında konu ile alakalı yapılan açıklamalara ya da ortaya atılan iddialara itibar etmemeleri önemle rica olunur." ifadeleri paylaşıldı.

Açıklamada son olarak konu ile ilgili gelişmelerin yetkili makamlar tarafından, gerek görüldüğü anda tüm kamuoyu ile paylaşıldığı ve Van İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu salgına yönelik tüm çalışmaların titizlikle ve hassasiyetle devam ettirildiği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir