• DOLAR 32.571
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2433.328
  • ...
O ilde 22 kişinin korona testi pozitif çıktı 1 kişi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, şehirdeki koronavirüse karşı alınan tedbirleri açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantının başında gazetecilerin sosyal mesafelerine dikkat çeken Vali Bektaş, şehirde 22 kişinin testinin pozitif çıktığını ve 1 hastanın hayatını kaybettiğini açıkladı.

"22 VAKA TESPİT ETTİK, 1 HASTAYI KAYBETTİK"
Koronavirüsten korunmanın önemine dikkat çeken Bektaş, "Bugün itibariyle 22 pozitif vak'amız var. Bu gün bir hastamızı kaybettik. 62 yaşındaki bir kadın. Aynı zamanda yüksek tansiyon, şeker ve astım hastası bir hastamızı bu gün kaybettik. Pozitif tanısı olan bir hastamızı bu gün kaybettik. Varmış gibi davranacağız. Her nokta her sokak, her mahallede bu risk var mı yok mu? Bu kadar net söylüyoruz. Daha nasıl söyleyebiliriz. Bu riskle beraber yaşıyoruz. Biz şimdi 22 vak'a tespit ettik. Zonguldak'ta bütün mevcut korona virüs kapmış hasta sayısı 22'midir. Herkes biliyor ki değil. Biz 22'sini tespit ettik. Biz hepsini tespit ettik diyebilir miyiz ki? Bizim tespit ettiklerimizin 22'si pozitif çıktı." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir