• DOLAR 32.499
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2431.011
  • ...
Siyonist çetelerden "Koronavirus" iğrençliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal çetesi, Batı Şeria'nın el-Halil şehrindeki el-Ca'beri, Ra'su'l-Cevra, el-Hâvûzu's-Sâni, Hılletü Hâdûr mahalleleri ile Divanü'l-Ekrad ve ez-Zâhid bölgelerine baskınlar düzenledi.

Siyonist işgal çetesinin yapmış olduğu baskınlarda, korkunç bir olaya şahid olundu.

Görgü tanıkları yaptıkları açıklamalarda, işgal rejiminin ilan edilen OHAL durumu sebebiyle bölgeden çekilen Filistin emniyet güçlerinin yokluğunda, Filistinlilerin arasında Coronavirus korkusu ve paniği yaratmak için mahallelerdeki araba ve evlerin kapılarına tükürdükleri ifade edildi.

Siyonist işgal çetesinin, bölgeden çekilmesinden sonra Koranavirus bulaşma ihtimali göz önünde bulundurularak baskın düzenlenen bölgelerde sterilizasyon işlemleri gerçekleştirildiği belirtildi.

Batı Şeria'daki şehirlerde Koronavirus'ün yayılmasına ve bazı işgal rejimi askerlerine bulaşmasına rağmen neredeyse hemen her gün siyonist çete tarafından saldırıya ve baskına uğraması ciddi şüphelere yol açtığı ifade ediliyor.

Filistin İnsan Hakları Merkezi'nin haftalık raporlarına göre, işgal rejiminin bölgede Koronavirus'ün yayılmasını önlemek için hiçbir önlem almaması da bu iddiaları güçlendirmekte. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir