• DOLAR 32.555
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2430.084
  • ...
Coronavirusle mücadele eden sağlık personeline yemek ikramı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Uluslararası insani yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, dünyayı saran Coronavirus salgını nedeniyle gerekli tedbirleri de alarak yardımlarına devam ediyor.    

Daha önce salgın nedeniyle alışverişini yapmayan yaşlı ve kimsesiz insanlara yönelik “Komşuna Uzanan El Ol” sloganıyla yardım kampanyası başlatan Avrupa Yetim Eli, yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarını da unutmadı.

Yardım kuruluşu, Coronavirus salgınına yakalananların tedavi edildiği Almanya’nın Geislingen şehrindeki Helfenstein Klinik’te çalışan doktor ve hemşirelere sıcak yemek dağıttı.

Covid-19 salgının tüm dünyayı sardığını hatırlatan Avrupa Yetim Eli Geislingen Temsilcisi Nizamettin Aygan, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını, bu yüzden yardım kuruluşu olarak ellerinden gelen yardımları yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Aygan, “Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirus karşı tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu salgın, özellikle Avrupa’da çok hızlı yayılıyor. Bizler de yaşadığımız ülke olan Almanya’da doktor ve hemşirelerin yoğun bir çalışması var. Din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın elimizden gelen yardımlarımızı yapıyoruz. Şu an hastanede yemek ikramında bulunduk.  Daha önce yaşlı insanlara yönelik alışveriş ve hijyen yardımından sonra şimdi de Coronavirusle mücadelede en fazla paya sahip olan sağlık çalışanlarına sıcak yemek ve içecek yardımında bulunduk. Dünyanın dört bir tarafında yardımlarımız sürüyor. Nerede bir mazlum, yetim, mağdur varsa bizler Avrupa Yetim Eli olarak yanlarındayız.” dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir