• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
20 Kilo Esrar Ele Geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Valiliği`nden yapılan yazılı açıklamada, polis tarafından önceki gün Diyarbakır-Bingöl Karayolu üzeri Tugay Kavşağı mevkiinde durdurulan yolcu otobüsünde; toplam 19 kilo 785 gram esrar maddesi elde geçirildiği bildirildi.

 

Olayla ilgili olarak yakalanan M. E. K. isimli zanlı sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Açıklamada, ayrıca; \"Belirtilen olay ile birlikte 2013 yılı başından itibaren meydana gelen toplam 4 ayrı olayda toplam 62 kilo 783 gram esrar maddesi ve 143 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, yakalanan 6 şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır. Halkımızın ve gençlerin kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından korunması `ile sağlıklı bir toplum yetiştirilmesi için, uyuşturucu madde kullanımı, ferdi veya teşekkül halinde uyuşturucu madde nakli ve ticaretini yapan şahıslar ve` suç odaklarıyla mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir\" ifadelerine yer verildi. (Furkan Bingöl-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir