• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
Umut Kervanı İdlib'de bin 160 aileye her gün ekmek yardımında bulunacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı, 2'nci Bölge Koordinatörü Seyfettin Gündüz, İdlib'de zor şartlar altında yaşayan İdlib'deki ihtiyaç sahipleri için sıcak ekmek kampanyası başlattıklarını söyledi.

 

Umut Kervanı tarafından Şanlıurfa'dan İdlib'deki ihtiyaç sahiplerine gönderilen 3 TIR insani yardım malzemesi törenine katılan Gündüz, yardım kampanyası ile ilgili şunları söyledi:  

"Tüm dünyanın Coronavirus ile mücadele ettiği, herkesin can havline düştüğü bu dönemde, İdlibli kardeşlerimizi unutmamamız gerekiyor. Onlar bizim kardeşlerimizdirler. Onları bu zor günde unutmuyoruz. Bu cihetle Umut Kervanı olarak Ramazan Bayramı'na kadar her gün bin 160 aileye sıcak ekmek yardımında bulunacağız. Umudumuz odur ki hayırsever kardeşlerimizin katkısı artar, bu sayı günlük 2 bine kadar çıkar ve bu yardımlar daimi olur. Hayırsever kardeşlerimiz destek verirse bu yardımları Kurban Bayramı'na kadar devam ettiririz. Bunu unutmayın! Coronavirus'tan dolayı kendi canımızın derdine düştüğümüz bu dönemde, İdlib'teki kardeşlerimiz soğuk havada, çadırlarda, zulüm altında, aç ve çıplak yaşıyorlar. Lütfen bu kardeşlerimizi unutmayalım. Belki de onların duasıyla Rabbimiz bize merhamet eder, bizi bu Coronavirus'tan ümmet olarak kurtarır. Şimdiden katkısı olacak kardeşlerimizden Allah razı olsun, diyoruz ve yardımlarının devamını bekliyoruz." (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir