• DOLAR 32.521
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2421.266
  • ...
Hilvan Belediye Başkanından çocuklara ayakkabı, büyüklere tavsiyeler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın girişimleri sonucu bir hayırsever tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına verilmek üzere Hilvan Belediyesi'ne ayakkabı ve üst kıyafet gönderildi.

Okulların salgın tehdidine karşı önlem amaçlı kapalı olmasından dolayı, gönderilen ayakkabı ve kıyafetleri kırsal Arıca Mahallesi'ndeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Bayık, mahalle muhtarı Mehmet Balçik ile birlikte aileleri ziyaret ederek ayakkabıları kendi elleriyle öğrencilere giydirdi.

Dağıtım esnasında ziyaret ettiği yerlerde, Coronavirus ile ilgili bilgilendirmede bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık "Devletimiz halk sağlığını korumak amacıyla gereken tedbirleri alıyor. Bununla birlikte vatandaş olarak bizim de üzerimize düşen bazı görevler var. Her şeyden önce hane içindeki hijyene ve temasa dikkat etmeliyiz. Sosyal mesafeyi koruyarak kendi önlemimizi almalıyız. 65 yaş üstü ile kronik hastalığı olanlar ise hiçbir şekilde dışarı çıkmasınlar. Ailenin diğer fertleri de mecbur kalmadıkça zamanlarını evde geçirsinler." diyerek genel tedbirler konusunda bilgilendirmede bulundu. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir