• DOLAR 32.584
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2488.838
  • ...
Amasya Valiliği tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara temizlik paketi dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüsün Türkiye'de görülmesinin ardından daha çok risk taşıyan yaşlı vatandaşlara yönelik getirilen sokağa çıkma yasağının ardından ihtiyaçlarının karşılanması için kamu kurumları gerekli düzenlemeyi yapıyor.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada "Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sokağa çıkmaları sınırlandırılan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için özel olarak hazırlattırdığımız temizlik ürünleri yardım paketlerinin dağıtımını ev ziyaretlerinde bulunarak sürdürüyor. Yeni Tip Coronavirüs salgınının önlenmesine yönelik uygulanan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için Valiliğimiz bünyesinde faaliyetlerde bulunan Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerimiz de yer alıyor." ifadeleri yer aldı.

Açıklamanın devamında "Vatandaşlarımızın istediği temel ihtiyaç malzemelerini temin eden görevlilerimiz, ayrıca hijyen ve temizlik malzemelerinden oluşan yardım paketlerini iletiyorlar. Salgının yayılmasının önlenmesi amaçlı tedbirler kapsamında sokağa çıkmayarak kendisi ile halkımızın sağlığını düşünen ve toplumsal izolasyona katkı sağlayan vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla teşekkür ediyoruz." denildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir