• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 08 Ocak 2013 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM: KİNİNİZLE GEBERİN!
Fransa`da yayınlanan `Charlie Hebdo` adlı mizah dergisinin son sayısında, Hz. Muhammed`i tasvir eden karikatürlere Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü sert tepki gösterdi.

Hüda-Par`la Yeni Bir Işık Ve Yeni Bir Umut Doğmuştur
Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şafi Özperk ile BATSO Başkan Yardımcısı M.Salih Yıldız, Hüda Par`ın bölgede yaşayan insanlar için yeni bir ışık ve yeni bir umut olacağını belirttiler.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: HARABE EVDE YAŞAM MÜCADELESİ
Batman`ın Beşiri ilçesindeki harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Çınar ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Onkoloji Servisi Hizmete Girdi
Batman Bölge Devlet Hastanesinde Onkoloji (Kanser Hastalığı) bölümü hizmete girdi.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: ECEL, DİREKTE YAKALADI
Kozluk ilçesinde meydana gelen elektrik kesintisini gidermek için direğe çıkan DEDAŞ personeli, yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralandı. Talihsiz işçi tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

600 Korucu Alınacak
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından Batman`a 600 Geçici Köy Korucusu kadrosu tahsis edildi. Korucu olmak isteyenler 4 Mart`a kadar başvuru yapabilecek.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: İŞSİZLİK ARTACAK!
Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan Yardımcısı Salih Yıldız, 5084 sayılı Teşvik Yasasının sonlandırılması halinde bölgede işsizliğin artacağını belirterek yasanın kesinlikle uzatılması gerektiğini söyledi.

Batman Otobüsü Kaza Yaptı: 21 Yaralı
Malatya-Elazığ karayolunun 65. kilometresinde, bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 21 kişi yaralandı.


BATMAN UMUT GAZETESİ: DEDAŞ İŞÇİSİNE YILDIRIM ÇARPTI
Batman`ın Kozluk İlçesi`nde elektrik arızasını gidermek için direğe çıkan DEDAŞ görevlisi 35 yaşındaki Ayhan İşcan, yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Batman Üniversitesi`nde Veda Yemeği
Batman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlilerinden Bakır Mazlum Birecikli ve memurlarından Ahmet Çeğin`e, Üniversite yönetimi tarafından emekliye ayrılmaları nedeniyle veda yemeği düzenlendi.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: KASAYI ALIP KAYIPLARA KARIŞTILAR
Batman`da sık sık meydana gelen hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler bir inşaat firmasının bürosuna girerek, büroda bulunan kasayı alıp kayıplara karıştılar.


Soba Ve Şofben Zehirlenmelerine Dikkat
Kış aylarında soba ve şofben zehirlenmelerine karşı vatandaşlara uyarılarda bulunan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, vatandaşların alması gereken tedbirleri sıraladı. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, kış aylarında soba ve şofben zehirlenmelerine karşın vatandaşlara uyarılarda bulundu.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: HARABE EVDE YAŞAM MÜCADELESİ
Batman ın Beşiri ilçesindeki harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Çınar ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Kininizle Geberin
Fransa`da yayınlanan `Charlie Hebdo` adlı mizah dergisinin son sayısında, Hz. Muhammed`i tasvir eden karikatürlere Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü sert tepki gösterdi.


BATMAN GAZETESİ: YILDIZ; TEŞVİK YASASI UZATILMALI
Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Salih Yıldız, 5084 sayılı Teşvik yasasının sonlandırılması halinde bölgede işsizliğin artacağını belirterek, yasanın uzatılması gerektiğini söyledi.

Liseliler Çamurlu Yolu Protesto Ettiler
\"Yetkililer sesimizi duymazsa okulu boykot edeceğiz\" Beşiri Lisesi öğrencileri, çamurlu yolu protesto ederek derse geç gitme eylemi yaptı.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: SINIR KÖYLERİNDE SON BASAMAK
Bismil`e bağlı Diktepe, Kocalar, Akuba, Akbaş ve Boyacı köyleri ile 4 mezranın Batman sınırlarına dahil edilmesi için Diyarbakır Valiliği`nde alınan kararın İçişleri Bakanlığı`na gönderildiği belirtildi.

Harabe Evde Yaşam Mücadelesi
Batman`ın Beşiri ilçesindeki harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Çınar ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: BEYAZ ESARET
Batman`ın kırsalında köy-mezra yolları kapandı, karla mücadele ekipleri kapanan yolları açabilmek için 85 personelle çalışıyor. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir