• DOLAR 32.332
  • EURO 35.079
  • ALTIN 2279.419
  • ...
Mardin STK Platformu’nun yardımları İdlib'e ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Umut Kervanı’nın bünyesinde olduğu Mardin Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu öncülüğünde, Suriye'nin İdlib kentinde yaşayanlar için başlatılan yardım kampanyasında 5 TIR insani yardım toplanmıştı.

Gıda, giyim, şampuan, çocuk bezi ve battaniye gibi getirilen eşyalardan doldurulan son TIR, geçtiğimiz günlerde dualarla gönderilmişti.

Mardin’den gönderilen son yardımlar da Umut Kervanı aracılığıyla İdlib’e ulaştırılarak, dağıtılmaya başlandı.

Yardım malzemelerinin İdlib’e ulaştırılmasıyla ilgili açıklamada bulunan Mardin Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Hadi Çakar, “Çok şükür; bünyesinde olduğumuz Mardin STK Platformu’nun İdlib için topladığı son yardımları da, Mardin Umut Kervanı olarak sınırın diğer tarafındaki muhtaç kardeşlerimize ulaştırıp dağıtımını gerçekleştirdik.” dedi.

Mevcut durumla ilgili de bilgi veren Çakar, "Çok şükür, Mardin STK Platformu olarak İdlip halkı için başlattığımız yardım kampanyasını nihayete erdirdik. Mardin Umut Kervanı olarak insani vicdan adına yardım çağrısına vermiş oldukları destekten dolayı hayırsever halkımıza, milli eğitim camiasına, destek veren tüm kurumlarımıza ve tüm STK’lara bir kez daha teşekkür ediyoruz. Rabbim bu zor günlerden sonra ümmete vahdet ve kolaylıklar ihsan etsin.” diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir