• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...
ABD Filistinlilerin Katline Teşvik Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Fevzi Burhum, ABD Başkanı Barack Obama`nın Siyonist işgal rejimine askeri malzeme ve füze satın alması için 480 milyon dolar yardımı onaylamasının Filistinlileri katletmesi için işgalciyi açıkça teşvik etmek anlamına geldiğini söyledi.

Burhum, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook`taki sayfasında bugün (7 Ocak Pazartesi) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Amerikan yönetimini Siyonist işgal rejimini desteklemekten ve işgal yanlısı politikalardan vazgeçmeye, hatalarından ders almaya ve Amerikan halkının imajını kirleten, Filistin halkının çıkarlarına zarar veren ve bölge halklarını mahveden politikaları terk etmeye davet etti.

Arap Baharı devrimleri gölgesinde Filistin halkını işgal rejiminin Amerika tarafından desteklenen örgütlü terörü karşısında koruyacak bir Arap ve İslam lobisi oluşturulmasının zaruri olduğuna işaret eden Burhum, söz konusu lobinin bölge halklarını, çıkarlarını ve kutsal değerleri muhafaza etmek için çalışması gerektiğini ifade etti.

2013 yılı Amerikan savunma bütçesi, Siyonist işgal rejimine başta füze kalkanı olmak üzere askeri savunma harcamalarında kullanılmak üzere 480 milyon dolar yardım içeriyor.

FEM
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir