• DOLAR 32.592
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2504.318
  • ...
Sosyal Konutlar TOKİ, farklı bir olayla tekrar gündemde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgilere göre, Sosyal Konutlar CY B Blok zemin katta ikamet eden D.K. adlı muhasebeci olan kadının evine alkollü olarak gelen asker sevgilisi, D.K.'yi öldürdükten sonra, asker arkadaşlarını telefon ile arayıp olay yerinden alınmasını istedi. Olay yerine çok sayıda asker ve polis geldi. 

Sosyal Konutlar TOKİ, daha önce de farklı olaylarla gündem gelmişti. TOKİ'nin girişinde bulunan içkili mekân, halkın tepkisini çekerken içki içenlerin geceleri rahatsızlık verdikleri, içtikleri şişeleri okul ve cami çevresine attıkları belirtilmişti.

Sosyal konutlarda kiralanan tek odalık dairelerin fuhuş amaçlı kullanıldığını belirten mahalle sakinleri, çözüm için yetkilere seslenmişlerdi.

Sosyal konutların günlük ve saatlik kiraya verilmesine tepki gösteren TOKİ sakinleri, aile olarak burada ikamet etmekten utandıklarını söylüyor. 1+1 dairelerin bulunduğu sosyal konutların saatlik ve günlük kiraya verilmesine tepki gösteren TOKİ sakinleri, söz konusu dairelerde gayri ahlaki ilişkinlerin yaşandığını belirtiyor. TOKİ sakinleri, aile olarak burada ikamet etmekten utandıklarını bu nedenle çocuklarını dışarıya dahi çıkaramadıklarını dile getiriyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir